Huono sali, hyvä karkki

Jotenkin tässä on kaikesta aikuisuudesta huolimatta (tai siitä johtuen) päässyt taas käymään niin että voisin syödä karkkia vaikka joka päivä. Ja huolimatta siitä että voin (ja saan) tehdä niin jos haluan, niin en halua. Karkkipäivä palatkoon takaisin siis viikko-ohjelmaan. Kuulin alkuviikosta uudesta suklaalaadusta, Dominosuklaasta. Ja sitähän siis piti päästä testaamaan. Sovin itseni kanssa että heti kun löydän kaupasta sellaista niin se on sitten karkkipäivä. Ja tänään oli karkkipäivä! Mikä olikin hyvä, koska sali meni ihan mäkeen. Jotenkin onnistuin lonnimaan sinne tosi myöhässä siihen nähden mitä olisi pitänyt, ja sitten en ehtinyt oikeastaan tekemään mitään. Paitsi kyykyt. Noh, ehkä tätä salia ei lasketa sitten.

  • Kyykyt/Squats: 10*20kg, 10*30kg, 8 * 40kg, 6 * 50kg, 4*60kg
  • Vatsalihasjuttuja erinnäisiä/Bunch of core workouts

Kyykyissä voisi ehkä todeta, että voin ihan hyvin alkaa vääntämään sarjoja 50-60kg, ja miksei joskus enemmänkin. Selkä kestää hyvin, ja jalkojen voimasta tuo nyt ei ole kiinni.

Not much of a gym day, but who cares because it’s a candy day! I needed to test this new chocolate flavor (yes, I needed. Really.). The reason for failing at the gym was mainly because I was so slow getting to the gym. So I just did squats and core. It seems that I can just go up with my squat series weighs, the 60kg went down AND up quite easily.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s