Juoksukateus ja weekly wrap-up, 37/2013

En olisi ikinä uskonut sanovani tätä, mutta mua harmitti ihan älyttömästi kun en päässyt tänään juoksemaan. Kauan odotettu Tampereen puolimaraton starttasi 11:30, ja minä jäin lähtöviivojen taakse. Eli katsomoon. Kahteen viikkoon ei flunssan takia tarvinnut edes harkita juoksua, joten tein päätöksen jättää kisa juoksematta. Iltapuhteiksi kävin kokeilemassa pientä lenkkiä, ja oli se aika tuskaa. Voiko kunto kadota kahdessa viikossa?

Stats: 4km, Avg.pace: 6:57 min/km, Avg.speed: 8.5 km/h
Total: 327km 

15092013Mies lähti juoksemaan ja alitti hienosti oman aikatavoitteensa. Mun juoksunopeudella olisin ollut melkeen viimesten maaliin tulijoiden joukossa tänään, mutta sama se. Maaliin pääsyhän se tärkein tavoite on vai mitä?

Muuten treenamisen puolesta tää viikko on ollut ihan kiva: Screen shot 2013-09-15 at 7.51.22 PMEri tyyppistä liikuntaa kun yleensä:

  • Ma:
  • Ti: Lattia-akro + aerial ring
  • Ke: Fillarointia ja luistelua
  • To: Sali
  • Pe:
  • La: Baletti + telinevoikka
  • Su: Pieni lenkki

Screen shot 2013-09-15 at 7.51.45 PM

 

Ja uusi lätkä! 40 lajia tälle vuodelle. Myönnettäköön että siellä on myös ruohonleikkuuta ja sellaista. Mutta ehkä 2/40 on noita hassutteluja.

I never thought I’d say this, but I was so envious to my husband when he got to go and run half marathon and I couldn’t. Otherwise it’s been fairly good week, different than usual, more body weight training sports then gym, but who cares. It’s all working out! And I got a badge for 40 different sports this year. Yes, well maybe there are couple of things that really do not count as sports like lawn mowing, but let’s not focus on that 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s