VMP toi juoksu / Hate running

No ei vaan, viha on niin vahva sana. Sanotaan että joinakin päivinä juokseminen on vaan pieniä ilonpilkahduksia lukuunottamatta 80%:sti tympeetä. Tänään petti sekä kunto että tekniikka. Kunto siinä mielessä että pari kertaa iski kylkipistos ja piti himmailla vauhtia. Tekniikka siinä mielessä että mun Polarin appsi hukkaili GPS koordinaatteja koko ajan ja ilmotti mulle loppuajaksi 5km ja 51min. Että noh. On sitä käveltykin nopeemmin. 19092013Sää on myöskin ottanut jonkun kauheen spurtin kohti syksyä, lupasivat räntääkin vielä ensi viikolle. Sortsikelit jatkuu silti, ja olisi voinut takin jättää suosista lenkin ajaksi kotiinkin.

Muutenhan oli ihan kivaa lönkytellä. Askel kulki, ei tylsistyttänyt (kovin paljoa) ja on ihan parasta kun ei meinaa pää räjähtää helteessä. Eikä tuu enää juoksupäänsärkyä kun ei oo kuuma! Jee!

Stats: 7,5km, Avg.pace: 6:52 min/km, Avg.speed: 8.7 km/h
Total: 334km 

Sometimes it’s fun to run, and some times it’s not. But maybe “hate” is a bit strong word here. Let’s say not-fun. Today it was mostly ok. I got the stinging feeling in the side again and had to slow down, and my tracker kept loosing the GPS and didn’t track my whole route. Annoying. But it seems that the fall is here and apparently it’s already snowing next week (let’s hope the weather people are wrong). But I’m happy that it’s not too hot to run anymore! Doesn’t feel like my head is exploding because of the heat, and running headaches are no more, yay!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s