Weekly wrap-up, 38&39/2013

Ihan kamalasti ei oo raportoitavaa. Mutta oon mää jotain puuhaillut: Screen shot 2013-09-29 at 10.09.58 PMAika paljon lonnimista, mutta kyllä tämä tästä. Syksyinen ei-huvita-ei-nappaa-vaihe iski, ja aattelin iskeä ensi viikolla vastaan. Huomenna meen testaamaan vitosen lenkin taas venäjän kurssilta kotiin, ja tutkailen että tuleeko jalka kipeäksi vai ei. Sen lisäksi tiistaina on luvassa kuperkeikkoja ja sellaista, keskiviikkona luistelua, torstaina meen BodyPumppiin, perjantaina lenkille, lauantaina salille ja balettiin ja sunnuntaina olis ohjelmassa tankotanssia ja lisää kuperkeikkoja.

Alkaa ihan tosissaan jännittää se puolimaratoni, ihan ton polven kipuilun takia, sekä sen takia että tuntuu että en vaan tuu jaksamaan sitä matkaa. Mutta kai se on sama vaikka sitä matkaa tekis kolmekin tuntia, kunhan vaan menee ja yrittää. Vai mitä?OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Not much to update today, a little autumly “I don’t feel like it” coming up. But I’m gonna fight it next week with running (if my knee holds up), skating, cartwheels, ballet, pole dancing and BodyPump!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s