Siltakaato, uusin projektini

Tänään ei tarvinnutkaan vääntää kuperkeikkoja (jee), vaan tehtiin erinnäisiä kärrynpyöriä. Ja siltakaatoja. Ja käsilläseisontaa. Whii! On kyllä kivaa puuhaa tuollainen kehonpainotreeni (ja olisi huomattavasti kivampaa vähemmällä kehonpainolla, nimim. joskohan sitä jaksaisi noudattaa dieettiään taas, vai loppuukohan mielenkiinto alle viikossa?)

Mutta se siltakaato. Tiitihän jo aiheesta tilitti suhteellisen kattavasti, mutta niitten lisäksi mua hämmentää siinä monikin asia. Niinkun miten voi vastustaa painovoimaa siten ettei siinä kupsahda päälleen? Treenailin vaan puolapuiden avustuksella, ja sekin oli ihan riittävän rankkaa ja vaikeaa. Mutta ei se ollut yhtä vastenmielistä ja vaikeaa kun se takaperinkuperkeikka, joten siltakaadosta ei tullut nemesistä, tuli uusi projekti.

02102013

Again with the gymnastics-acrobatics. This time it was more cartwheels and handstands, great! I gotta admit, it would be way easier if I weight less. And yes, I did look at my diet instructions, but I’m not sure I’m interested enough to follow them. I found a move I want to lear, it’s called walkaway. And it looks something like this. It’s gonna take some time to learn it, but I want to!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s