Long time no BodyPump

Kävin kokeilemassa pitkästä aikaa BodyPumppia. En oikeen päässyt jyvälle tästä ohjelmasta, kamalan kiire tuntui koko ajan olevan ja oikeen mihinkään ei päässyt mukaan. Askelkyykky biisi oli jäätävän pitkä, ehdin tympääntyä ennenkuin ekaa puolikasta oli päästy edes puoliväliin. En sillai innosta puhkuen oo menossa uuelleen, mutta onhan toi nyt vaihtelua treeniin aina joskus käydä. 03102013Jäätävää tyylikkyyttä tuo jumppatrikoot ja munapääpipo, eikö? Pumpin jälkeen kävin kiskomassa pari kisaa juoksumatolla, ihan vaan testatakseni että hajoaako polvi. Toistaiseksi ei tunnu pahalta, mutta jää nähtäväksi. Huomenna oikealle lenkille ja katsotaan miten käy!

Tested new BodyPump, and didn’t like it. Too boring :/ I also tested if my knee if it would hurt again while running. I ran 2k on the treadmill, and so far so good. No pain! Let’s try again tomorrow then!

4 responses to “Long time no BodyPump

  1. Askelkyykkypiisin on kyllä tuon 87:n suola. 😀 Back to the basics! Olenkin niin kyllästynyt ollut niihin kaikkiin jänisloikkiin, mitä ne on koittanut ko. treeniin sisällyttää. Mutta nyt tehdään vain peruskyykkyjä ja sitten askelkyykkyjä! Niinko vanhaan hyvään aikaan. 😀 Ja hanuri kiittää! 😀 Rinta ja selkä on melkoista hosumista, ja se on huono juttu kun pitäisi isoilla painoilla saada tehtyä huolellisesti liikkeet. Itse tykkään muuten ohjelmasta, mutta tuo selkä on inhokki. Siinä lähinnä keskitytään pulssin nostattamiseen, eikä selän treenaamiseen.

    • Mä vihasin sitä rintabiisin hosumista. Ehkä jollain kilon painoilla olis saanu tehtyä vaaditussa tahdissa ne flyesit, mut vitosen kiekoilla olis kyllä irronnu varmaan kädet… Selkäbiisissä oli kans vähän sama, mulla väsyi kädet siinä enemmän kuin selkä… Saati sitte se ojentajabiisin ees taas hyppiminen dipeistä laudan yli tekee kickbackejä ja taas takas. wtf.

      • Allekirjoitan kyllä nuo molemmat kohdat. Tehdään roteesi? 😀

      • Aattelin etten vaa mee 🙂 mut se flyes on ihan vaarallinenki jos yrittää pysyy tahdissa ja on enemmän kun kilon painot…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s