Mummojuoksua altaassa

Kauniina tarkoituksena mulla oli tänään mennä aamulla uimaan ennen töitä. Tajusin kuitenkin matkalla että unohdin muutamia olennaisia juttuja, kuten pyyhkeen ja harjan. Vaihdoin lennosta suunnitelmat aamu-uinnista aamuvuoroon töissä, ja istuinkin työpisteellä 6:58. Suuntasin sitten töiden jälkeen sinne altaalle (koska kotiin voi mennä vaikka olisikin ihan räjähtäneen näköinen ja tukka ihan märkä, töihin ei). Hetken aikaa harkitsin sitä kroolin opettelua, mutta uintiradat olivat ihan tukossa. Pyynikin uimahalli kun ei ole muutenkaan kovin suuri, niin nyt kaksi rataa oli ponnu+kersakäytössä, yksi rata oli nopeille kuntouimareille, yksi hitaille kuntouimareille ja kaksi rataa vesijuoksijoille. Ei muuta kun vesijuoksuvyö kiinni ja altaaseen.

En ole ehkä vesijuoksun suurin fani, mutta kehittelin itseni viihdyttämiseksi siinä moniakin ajatuskuvioita. Ja salakuuntelin mummojen juttuja. Ja hihittelin naapuriradan miehelle, joka hengitti käsittämättömän kova äänisesti. Ja hämmästelin tyyppiä, joka kirjaimellisesti vesijuoksi altaassa. Siellä matalassa päässä, paikallaan. Kai sillä joku pointti siinä oli, näytti vaan ihan yhtä hölmöltä kun sen kellukevyön kanssa menokin.

Jos sitä näin talven tullen koittaisi kerran viikkoon pulikoida, sillä onhan se nyt vaan kivaa puuhaa. Vaikka en osaakaan kunnolla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s