Spinnailua

Torstai tuntuu aika hyvältä spinningpäivältä. Ohjaaja on kiva, ja musat ovat kuunneltavia. Vaikkakin edellisellä kerralla oli joku sijainen, jonka oli pakko soittaa kamalaa teknopoppia. Vähän pitää olla rokkia, muuten ei pysty polkemaan tyhjää paikallaan. Tunnin jälkeen kun kävin saunomassa, sattui löylyttelemään samalla spinnitunnilla ollut rouva. Päädyttiin juttelemaan siitä että mitenkä paljon se ohjaaja ja musa vaikuttavat omaan jaksamiseen ja intoon tehdä siellä tunnilla. Kun se nyt on vaan aika tyhmää istua paikallaan ja polkea tyhjää. Ja vertailtiin siinä että keillä ohjaajilla on sitä teknopoppia, kun kyseinen rouvakin inhosi sellasia tunteja. Kätevää, nyt tiedän ainakin yhden uuden ohjaajan jota varoa, ja toisen jota taas oikein suositeltiin!

Menin myös ilmottautumaan sunnuntaina pidettävällä tankotanssin alkeistiiviskurssille, saas nähdä mitä siitäkin tulee (mustelmia ainakin)…

One response to “Spinnailua

  1. Eräs ohjaaja soitteli aina Antti Tuiskua. Vaikka sukunimi enteileekin rankkaa ajokeliä, niin ei siitä kyllä oikein fiilistä saanut… Spinnissä varsinki piisit vaikuttaa eniten siihen, miten jaksaa itseään rääkätä. Myös se, että piisistä löytyy myös se rytmi helposti, on tärkeää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s